Snickarebacken 7
Okej, nästa fika avnjöts som rubriken avslöjar på Snickarebacken 7. Sicket underbart ställe!
 
Dock ger ju denna man sken av att han inte tyckte om detta ställe så mycket. Men så här ser ungefär 83% av alla foton jag har på Nico från våra fikor ut. När jag sitter och knäpper lite bilder snabbt som bara den innan godsakerna ligger i våra magar är Nico mockligt underhållen.
 
Men i själva verket tror jag han är ganska lycklig för att han har en flickvän som tar honom till så många bra caféer. 
 
Jag slurpade i mig en turmeric latte och åt en cashewyoghurt med bär, granatäpple och kokos till. Jag är lite efter trenden och har faktiskt aldrig druckit varken matcha latte eller turmeric latte tidigare så det var kul att prova och jag gillade det! Nu har jag ätit ganska mycket gurkmeja det senaste så jag är van vid den smaken, Nico däremot tyckte inte om det. Min yoghurt däremot gillade vi båda till min stora glädje. Som jag nämnt tidigare tycker inte jag vegansk yoghurt är i klass med "ko-yoghurt" men denna smakade riktigt bra, wiho! Nicos cortado och vallmo- och citronkaka fick också högt betyg av oss båda.
 
Lokalen var väldigt fin och stor (som ni ser på bilden fick man ta med barnvagn in vilket jag gissar att småbarnsföräldrar tycker är ett plus) och det kändes lite som en före detta fabrik eller lagerlokal. För er som varit på DaMatteo och Artilleriet på Magasinsgatan i Göteborg förstår vilken vibe jag är ute efter.
 
Här sitter Nico och för en diskussion med en liten kille huruvida han ska spara eller spendera sin första enkrona som han har hittat. Det brukar alltid vara jag som pratar med små barn när jag och Nico är med varandra (#barnkär) men den här gången flirtade Nico in sig hos killen. 
 
Här säger de i alla fall hej då och jag och Nico gick vidare till den lilla inredningsbutiken som Snickarebacken 7 sitter ihop med. Kan meddela att butiken var precis lika mysig som caféet.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like