Gossip
Efter den goa fikan på Snickarebacken 7 lullade jag och Nico runt på stan i några timmar och bara hade det mysigt. Stockholm är ju en oförskämt fin stad!
 
Herren min lyckades även shoppa en del (kan avslöja att jag i fotandes stund står och bär ytterligare två shoppingpåsar som tillhör Nico). Trots att Göteborg är en stor stad så är ju faktiskt shoppingutbudet lite större i Stockholm, alla affärer känns så maxade. 
 
När butikerna stängde hade vi några timmar att döda innan vi hade ett bord bokat på restaurang, så vi satta oss på Urban Delis bar på Nytorget. Tanken var från början att dricka ett glas, men det slutade med att vi även beställde in en charkbricka. Jag blev lite ledsen när jag insåg att det inte är någon ost på charktallriken, men gott smakade det.
 
Till slut slog klockan 20.30 och vi förflyttade oss 80 meter från Urban Deli till Shanti Gossip och vid det här slaget hade även Daniel gett oss sällskap. Dessvärre var vårt bord inte färdigt trots att vi bokat så vi fick stå i den otroligt trånga baren ca 30 minuter tills vi äntligen slå oss ner. Personalen på Gossip bjöd oss på lite plockmat som under tiden som vi fick vänta, så jag tycker de skötte det bra. På bilden ovan ser ni min och Daniels mat.
 
Hur man ska tolka Daniels skeptiska min och mitt lite smått bajsnödiga leende vet jag inte, men vi gillade verkligen den Bangladesh-inspirerade maten!
 
Även denna bild är kanske något missvisande då Nico inte direkt ser överlycklig ut, men även han var nöjd.
 
Ja, men vad åt vi då? Jag beställde en av deras mest populära rätter: paneer med färsk spenat som var ganska kryddstark med mycket ingefära och den smakade SÅ GOTT! Nico mumsade på kycklingben med smak av honung och mango och Daniel köpte någon typ av lammrätt som var pimpad med en jordgubbe. Och självfallet köpte vi naanbröd och delade på. Borsett från att vi fick vänta på vårt bord i en halvtimme när vi kom så fann vi inget att klaga på, vi var alla tre nöjda och proppmätta efter besöket på Gossip.
 
Nu är det bara söndagens frukost som jag även tänkte dela med mig av från Stockholmstrippen, det gör jag i nästa inlägg. Fram tills dess: puss och haj ha det så bra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like