EN HELG I SYD
Turning Torso
 
 Hallår hallå!
Sitter och kollar igenom gamla bilder, främst från i somras, och visst längtar man tillbaka? Det började med att jag klickade mig igenom bilder från solsemestrar för att friska upp minnet lite med vilka bikinis jag har (orkade inte gå ut i garaget och kolla #lat) men så slutade det med att jag kom in på alla möjliga gamla foton. Tänkte slänga upp ett gäng från en super mysig helg jag och Nico hade i somras i Malmö och Köpenhamn. VI var ju inte ute på någon större trip i somras, sparat det till vintern, men en liten weekend fick vi till i alla fall. Måste säga att det är så underskattat att resa i sitt egna land (och i Danmark också då eftersom vi var över i Köpenhamn).
 
Jag och Nico är ju suckers för att gå till fik. Inte oftast för att mumsa på sötsaker men mackor och frukostar är vi båda aningen svaga för, och gott kaffe så klart. Så självklart kollade Nico upp ett mysigt fick i Malmö på TripAdvisor och ovan ser ni resultatet av denna sökning. Vill minnas att cafét hette Lilla Kafferosteriet men är inte helt säker. Vi blev även inspiereade av uteborden de hade på detta ställe som även syns på bilden åvan - ett gäng stora stenar de ställt på varandra. Hur enkelt och hur snyggt?
 
Malmö bjöd på helt okej väder och så vi kände att vi inte bara ville lulla runt i stan bland affärer så vi tog en promenad till en park.
 
 
Som sagt så åkte vi ju även över till Köpehamn och guuud så vacker denna stad är asså! Kan inte minnas när jag var där senast men lovade mig själv att inte vänta flera år innan jag besöker denna huvudstad igen.
 
 Ja, kan väl erkänna att det blev en del fikande även i Köpenhamn... Kort och gott: fler resor genom Sverige fyllda med fika och andra mysigheter, tack!
 
 
sanna hyvärinen

Jag har velat åka till Köpenhamn så lääänge, men biljetter tid med tåg eller flyg kostar ju som biljetter till ett varmare land typ. Så då blir man snål haha

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress

Veckans like